dokhi2015

پنجشنبه 15 مهر 1395

اگر تو ساختمون قدیمی یا فروشگاهی قدیمی هستید به هیچ عنوان از درب سکشنال استفاده نکنید حتما می پرسید چرا چون شما ساختمون یا محل کارتون قدیمیه و هنوز خیلی چیزای دیگه هست که میتونید بهش رسیدگی کنید درب سکشنال برای ساختمان ها و مغازه هایی هستن که کاملا هوشمند شده هستن و مجهز هستن نه ساختمون های قدیمی به نظر من ساختمون های قدیمی همون درب های معمولی براشون خوبه چون به دلیل قدیمی بودنش از خیلی نقاط دیگه ضعف داره و نیازی نیست که انقدر رو امنیت توجه و زوم بشه بیشتر بهتره به ظاهر یا کیفیت ساختمون رسیدگی بشه تا مجهز شدن به درب سکشنال چون این درب ها به صورت سقفی هستن و خب خیلی از ساختمون ها ازشون پشتیبانی نمیکنه ولی خوبه که در مورد درب سکشنال اطلاعات داشته باشید بهتون پیشنهاد میکنم یه سری به سایت sakhtemoon.com/list/sectional-door بزنید و قسمت راهنمای خریدش رو مطالعه کنید این امر باعث میشه اطلاعاتتون بره بالا و بعدا اگه خواستید درب سکشنال بخرید یه سری اطلاعات در موردش داشته باشید.

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 14 مهر 1395

    راهکارهای موثر درمانی برای لوپوس

    0

     

     

    لوپوس یک بیماری پوستی است که با کمک برخی مواد غذایی قابل کنترل خواهد بود استراحت و کاهش استرس  و پرهیز از نور آفتاب می توانند به مبتلایان در بهبود و کاهش عوارض این بیماری کمک کنند راش پروانه ای ، حساسیت به نور، راش دیسکوئید ،آلوپسی و زخم های مخاطی  از جمله نشانه های مبتلا شدن به لوپوس هستند در ادامه توضیحات بیشتری در مورد این بیماری خواهیم داد .

    لوپوس اریتماتوی سیستمیک :
    SLE یک بیماری سیستمیک التهابی مزمن با علت ناشناخته است که بیشتر،زنان جوان را مبتلا می نماید.در این بیماری ،اتوآنتی بادی های متعددی تولید می شود که در نسوج مختلف ، از طریق مکانیسم ایمنی ، علائم بالینی و آزمایشگاهی خاصی را ایجاد می نمایند.علائم پوستی بیماری به صورت راش پروانه ای ، حساسیت به نور، راش دیسکوئید ،آلوپسی و زخم های مخاطی می باشید .دستگاه های عضلانی اسکلتی و عصبی ، کلیه ها ، دستگاه گوارش ، ریه ها ،قلب و عروق و دستگاه خونساز و نیز سیستم ایمنی بدن ، به درجات متفاوت درگیر می شوند . تشخیص بیماری بر اساس معیار های بالینی و آزمایشگاهی صورت می گیرد.در SLE ضایعات پوستی معمولا با درمان پروسه سیستمیک بیماری بهبود می یابند.در محل ضایعات فعال قبلی ، ممکن است هیپرپیگمانتاسیون یا هیپو پیگمانتاسیون باقی بماند.پدیده رینود ، نکروز انگشتان ، کهیر ، آلوپسی ، اسکلروداکتیلی و کلسینوز پوستی از دیگر علائم پوستی در SLE می باشد.

    درمان :
    استراحت و کاهش استرس در هنگام فعالیت بیماری.
    پرهیز از نور آفتاب :بیمار باید هر روز از ضدآفتاب با اثر حفاظتی علیه UVB و UVA و SPF بیشتر از 15 استفاده نماید.
    تظاهرات پوستی SLE را می توان با استفاده از کورتیکو ستروئیدهای موضعی بسیار قوی (مثل کلوبتازول) ، بهبود بخشید.
    در موارد آرتریت و آرترالژی شدید ، می توان از دوز پایین پردنیزولون استفاده نمود.

    رژیم غذایی بیمار باید چگونه باشد :
    هیچ رژیم غذایی خاصی که قادر به بهبود بخشیدن به SLE باشد، وجود ندارد،شما باید سعی کنید یک رژیم غذایی مغذی ، متعادل و متنوع که حاوی مقدار زیادی از میوه ها و سبزیجات ، غلات کامل و مقدار متوسط از (گوشت ، مرغ و ماهی تازه)باشد داشته باشید .کورتیکوستروئیدها می تواند سطح فشارخون،کلسترول و چربی در خون را افزایش دهند لذا اگر شما استروئید مصرف می کنید باید چربی و نمک در رژیم غذایی خود را محدود کنید.استروئیدها همچنین می توانند باعث بدتر شدن پوکی استخوان شوند که یک بیماری است که در آن استخوان شکننده شده و احتمال بیشتری برای شکستن دارد.اگر شما پوکی استخوان دارید باید هر روز غذاهای غنی از کلسیم مصرف کنید،مانند(سبزیجات برگ دار با رنگ سبز تیره ،اسفناج،کلم بروکلی ) شیر،پنیر،ماست یا مکمل های کلسیم حاوی ویتامین D مصرف کنید.

    اگر دارای تورم هستید باید مقدار نمک را کاهش داده و از مصرف غذاهای فرآوری شده پرهیز کنید.
    رژیم غذایی دارای آنتی اکسیدان بالا و اسیدهای چرب امگا3 ممکن است در کاهش علائم لوپوس موثر باشد.
    لوپوس ممکن است با افزایش و یا کاهش وزن همراه باشد لذا باید غذایتان را به اندازه بخورید.
    بیماری SLE سیری دراز مدت دارد که برای سالها به طول می انجامد و در برگیرنده دوره های متناوب فروکش کردن و شعله ور شدن بیماری است . پیشگویی چگونگی سیر بیماری بسیار مشکل است، بیماری ممکن است در هر زمانی دوباره فعال شود که این حالت می تواند خودبخود یا به دنبال پاسخ به برخی عفونتها یا حتی علل نامشخص باشد . علاوه بر این ،فروکش کردن خودبخودی بیماری نیز ممکن است رخ بدهد در نتیجه هیچ راهی وجود ندارد که از طریق آن بتوان مدت فعالیت بیماری یا مدت خاموش بودن بیماری را حدس زد.باید در نظر داشت که درمان قطعی برای SLE وجود ندارد و اقدامات درمانی تنها برای کنترل بیماری به کار می رود.

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 14 مهر 1395

    معرفی برخی سالادهای مخلوط

    0

     

    تا چه حد به مصرف سالاد علاقه مند هستید چند نوع سالاد تاکنون میل کرده اید سالادهای مخلوط طعم و رنگ و مزه متفاوتی دارند که چشیدن آن ها خالی از لطف نیست مخلوط کردن مواد گوشتی و حبوبات پخته شده و بسیاری سبزیجات رنگارنگ با سالاد می تواند آن را دلپذیرتر و اشتهاآورتر کند در ادامه مطلب دستور تهیه برخی از سالادهای مخلوط را آورده ایم .

    آیا خواستار خوراکی آسان و خالص هستید؟ این‌ها راز وعده‌ایی قوی در یک چشم بر هم زدن است. چند نمونه وعده‌های کاسه‌ایی که اخیراً گرایش زیادی به آن وجود دارد را در ادامه می بینید .

     

    اگر به سالادهای مخلوط علاقه دارید، اما به چیزی قوی‌تر تمایل دارید، کاسه حبوبات در اختیار شماست. با ترکیب یکی از حبوبات، پروتئین، محصولی تازه و آجیل‌ها یا دانه‌ها برای قرچ قروچ، از این دستورات پیروی کنید که سرشار از ترکیبات مواد مغذی است که ساعت‌ها شما را سیر نگه می‌دارد. بهترین بخش آن چیست؟ این دستورات بسیار آسان هستند و تهیه آن‌ها وقت زیادی نیاز ندارد: می‌توانید از سه روز قبل حبوبات را پخته، اجازه دهید سرد شود، سپس  درب آن را پوشانده و در یخچال قرار دهید.

    ۱.فاروی ترد و میگوی سرخ شده

     

    فارو، فرم کهن گندم است که سربازان رومی از آن تغذیه می‌کردند. فارو سرشار از فیبر، پروتئین و آهن است.
    ترکیبات: فارو، سس سویای کم نمک، عسل، سرکه برنج بی‌چاشنی، نشاسته ذرت، سیر له شده، روغن هسته انگور، گل کلم بروکلی، فلفل دلمه‌ایی نارنجی، پیاز قرمز، میگو، پیازچه.
    کالری: ۳۹۹

    ۲.کوینولای گرم با کلم و آووکادو

     

    سوختگیری کنید! کوینولا، از نظر فنی یک دانه است و نه یکی از حبوبات، که در واقع یکی از معدود گیاهانی است که مملو از پروتئین است.
    ترکیبات: سرکه بالزامیک، عصاره سبزیجات کم نمک، نمک حلال، فلفل سیاه، کوینولا، روغن هسته انگور، گوجه فرنگی گیلاسی، کلم لاکینتو، بادام، پنیر بز، آووکادو.
    کالری: ۴۱۴

    ۳.برنج قهوه‌ایی وحشی با گوشت و سیب

     

    زمان آن فرا رسیده تا درباره برنج تجدید نظر کنید. برنج وحشی، گیاهی نیمه آبی است که سرشار از آنتی‌اکسیدان و مواد معدنی همچون منیزیم، فسفات و روی است.
    ترکیبات: مخلوطی از غلات کامل و برنج وحشی، نمک حلال، فلفل سیاه، گوشت، روغن هسته انگور، قارچ، سیب سبز، مریم گلی تازه، جوانه‌های اسفناج، گردو، سرکه سیب.
    کالری: ۲۳۶

    ۴.تبوله لیمویی با جوجه کبابی

     

    در انتخاب سالمون وحشی دودی یا قزل‌آلا به جای جوجه آزاد هستید.
    ترکیبات: بلغور، روغن زیتون خالص، عصاره لیمو، آب لیمو، فلفل سیاه، نمک حلال، گوجه فرنگی، خیار انگلیسی، برگ‌های تازه جعفری، پیازچه، نعناع تازه، سینه جوجه، هسته کاج.
    کالری: ۳۲۹

    ۵.حریره بلغور ذرت با راتاتوی

     

    حریره ذرت بسیار مغذی، غذایی است که از پودر ذرت درشت، بلغور قرمز، تهیه شده است.
    ترکیبات: شیر خالص، عصاره مرغ کم نمک، نمک حلال، فلفل سیاه، بلغور ذرت آسیاب شد، پنیر پارمزان، روغن زیتون، موسیر، کدو، بادمجان، نخود، گوجه فرنگی.
    کالری: ۳۷۳

    ۶.کاسه صبحانه گرمسیری

     

    کاسه حبوبات که نباید حتماً باب طبع باشد! این نسخه، از ارزن تشکیل شده، شیرینی آن از شیر نارگیل، شربت افرا و میوه‌های تازه همچون موز و انبه است.
    ترکیبات: آب، نمک حلال، فلفل سیاه، پودر زنجبیل، ارزن خام، شیر نارگیل، موز، انبه، شربت افرا، پوست نارگیل شیرین نشده، پسته.

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 14 مهر 1395

    از کالری و ارزش تغذیه‌ای سالاد چه میدانید

    0

    وقتی سالاد سبزیجات میل می کنید چه ویتامین هایی به بدنتان میرسانید سالاد خوردن چه مزایایی برای سلامتی بدن به همراه دارد خوردن سالاد چه تاثیراتی بر بدن خواهد گذاشت می خواهیم ارزش تغذیه ای مصرف سالاد را بدانیم بهتر است اصول مهم برای تهیه سالاد سالم را رعایت کنید و از چاشنی های سالم برای مزه دارکردن آن کمک بگیرید.

    1. حتما از مواد اولیه تازه برای تهیه سالاد سبزیجات استفاده کنید تا سالاد شما عطر و طعم بهتری داشته باشد.
    2. قبل از چاقو زدن سبزیجات، حتما آنها را کاملا خشک کنید تا بافت سالاد و سس شما، شل و آبکی نشود.
    3. اگر می‌خواهید سس را قبل از سرو روی سالاد بریزید، حتما یک لایه سالاد و یک لایه سس بریزید تا سس به‌صورت یکنواخت روی تمام قسمت‌های سالاد پخش شود.
    4. اگر از کنسرو حبوبات برای تهیه این سالاد کمک می‌گیرید، حتما آب کنسرو را پیش از مخلوط کردن محتویات آن با سالاد، بگیرید.
    5. اگر سالاد سبزیجات شما حاوی گوجه‌فرنگی است، بهتر است از گوجه‌های گیلاسی استفاده کنید تا سالادتان بیش از اندازه آب نیندازد.
    6. اگر سالادتان حاوی خیار است، از خیارهای بدون تخمه و قلمی استفاده کنید تا حس دهانی بهتری برای مصرف‌کننده ایجاد شود.
    7. افزودن مقدار بسیار کمی از سبزیجات خشک یا تازه و معطری مانند ریحان، شاهی، پونه و نعناع به سس سالاد سبزیجات می‌تواند عطر و طعم آن را منحصر به فرد کند.
    8. برای تهیه سالاد سبزیجات، سعی کنید سبزی‌هایی را که از نظر بافتی (نرمی و سفتی) به هم نزدیک‌تر هستند انتخاب کنید و کنار هم بچینید.
    9. اگر قرار است سبزی‌ها و صیفی‌های سفت‌تری مانند هویج یا کدو به سالاد سبزیجات اضافه شوند، بهتر است قبل از افزودن آنها به سالاد، کمی حرارت‌شان بدهید تا بافت نرم‌تری پیدا کنند.
    10. افزودن پودر انواع مغزها و دانه‌های خام به سس سالاد افراد لاغر یا بچه‌های بدغذا، می‌تواند کالری و ارزش تغذیه‌ای سالاد را به مراتب بالاتر ببرد.
    مصرف این سالاد پیشنهاد می‌شود به:
    اگر جزو افرادی هستید که نمی‌توانید سر میز غذا جلوی خودتان را بگیرید و پرخوری می‌کنید، پیشنهاد می‌کنیم این سالاد را حدود 30 تا 45 دقیقه قبل از صرف غذای اصلی میل کنید. فیبر فراوان موجود در این سالاد، باعث پر شدن معده و ایجاد حس سیری می‌شود، بنابراین، اشتهای شما به خوردن غذای اصلی و احتمالا چرب، با خوردن این سالاد، بسیار کمتر خواهد شد. اگر با خوردن این سالاد نفخ می‌کنید، می‌توانید کمی زیره را هم به سس آن اضافه کنید و پوست لوبیاهای از قبل خیس‌کرده را پیش از پختن با مالش در دستمالی نرم و نخی، بگیرید تا نفخ آنها کمتر شود.
    ارزش تغذیه‌ای این سالاد عبارت است از:
    هر وعده (حدود 1 لیوان) از این سالاد حاوی 10 گرم چربی (3 گرم چربی اشباع)، 3 گرم فیبر، 12 گرم کربوهیدرات، 5 گرم پروتئین، 54 میکروگرم فولات، 11 میلی‌گرم کلسترول، 3 گرم شکر، 663 واحد بین‌المللی ویتامین A، 28 میلی‌گرم ویتامین C، 93 میلی‌گرم کلسیم، 1 میلی‌گرم آهن، 242 میلی‌گرم سدیم و 247 میلی‌گرم پتاسیم است.

  • نظرات() 
  • چهارشنبه 14 مهر 1395

    بررسی ناخن و تمام قسمت های تشکیل دهنده آن

    0

     

    ناخن از چه بخش هایی تشکیل شده است آیا قسمت های مختلف ناخن و نقش آن ها را می شناسید ؟فرم و شکل یک ناخن سالم به چه صورت است ؟ صفحه ناخن , کوتیکول ,  ماهک ناخن,  بستر ناخن , ریشه ناخن اعضای تشکیل دهنده ناخن هستند علائم و نشانه های ابتلا به بعضی بیماری‌ها در ناخن ها قابل مشاهده است که در دامه در مورد آن ها بیشتر خواهییم گفت.

    ناخن‌ها اجسام سختی هستند که به‌صورت صفحات شفاف و محافظ سطح بالای مفصل انتهایی استخوان انگشت را می‌پوشانند و علاوه بر نقش حفاظتی باعث زیبایی دست‌ها و پاها می‌شوند. معمولا ضخامت آنها بین نیم تا سه‌چهارم میلی‌متر است و قابلیت انحنای کمی دارند. هر ناخن از سلول‌های اپیدرمی که کاملا شاخی شده‌اند، ساخته شده، یعنی در مورد ناخن سلول‌های سطح بیرونی پوست(که در پوست به آن اپیدرم می‌گوییم) به جای اینکه مثل سایر نقاط بدن بریزد، به یک ساختمان سخت و حفاظتی برای پوشاندن سطح بالای قسمت انتهایی انگشت تبدیل شده ‌است. از نظر ظاهری ناخن دارای 2 قسمت است؛ سطح ناخن که قابل دیدن است و قسمت ریشه ناخن که قابل‌مشاهده نیست. ناخن‌ها از قسمت زاینده یا ریشه به طرف لبه آزاد آن رشد می‌کنند. رشد ناخن در دست بیشتر و به‌طور طبیعی 3 میلی‌متر در ماه است و در ناخن پا معمولا کندتر و تقریبا 3/1 رشد ناخن دست است. رشد ناخن در مردان کمی بیشتر از زنان و در کودکان بیش از بزرگسال‌هاست. البته رشد ناخن در سن‌های بالا و دوران سالمندی کند می‌شود. در فصول گرم سال و دوران بارداری و هنگام ابتلا به بعضی بیماری‌ها، رشد ناخن افزایش می‌یابد. زمان بروز بیماری‌هایی که بدن تب می‌کند و فرد دچار سوء‌تغذیه می‌شود رشد ناخن کاهش می‌یابد. در ادامه، شما را با قسمت‌های مختلف ناخن آشنا می‌کنیم:
    1) بخش زاینده ریشه: ریشه ناخن مهم‌ترین قسمت ناخن است و اگر سلول‌های آن به هر دلیلی آسیب ببینند باعث تغییراتی در صفحه ناخن می‌شوند. در این شرایط علاوه بر اینکه شکل، اندازه، ضخامت، قوام و رنگ ناخن تغییر می‌کند گاهی ناخن رشد نمی‌کند یا از بین می‌رود. ریشه ناخن بخش زنده ناخن است.
    2) بستر ناخن: بستر ناخن در تغذیه عروقی ناخن نقش مهمی دارد و در واقع نوعی بستر عروقی است که صفحه ناخن روی آن قرار دارد. ممکن است ناخن، در اثر صدمه، ضربه، جراحت یا عفونت تغییر رنگ، شکل و ضخامت پیدا کند و از بستر خود جدا شود.
    3) کوتیکول: لایه‌ای کم و بیش سخت‌تر و ضخیم‌تر از پوست است که سطح آزاد و انتهای پوست را در ناخن تشکیل می‌دهد و دنباله چین طرفین ناخن است.
    4) ماهک ناخن: در شروع بستر ناخن قسمت هلالی به رنگ سفید (روشن‌تر از ناخن طبیعی) وجود دارد که آن را ماهک ناخن می‌نامند. این قسمت در ناخن‌های انگشت شست دست و پا واضح‌تر دیده می‌شود.
    5) صفحه ناخن: صفحه ناخن در حقیقت روی بستر ناخن قرار گرفته و تا لبه آزاد ناخن را پوشانده است. این بخش از سلول‌های مرده تشکیل شده و کمترین میزان رطوبت را دارد. صفحه ناخن بزرگ‌ترین ساختمان ناخن است که از سلول‌های شاخی تشکیل شده و در تمام طول زندگی و حیات فرد رشد می‌کند و در اثر ضربه، جراحت یا ابتلا به برخی بیماری‌ها و عفونت‌ها و بالاخره استفاده بیش از حد از مواد پاک‌کننده و لاک و کاشت ناخن آسیب می‌بیند.

  • نظرات() 

  • آخرین پست ها


    نویسندگان



    آمار وبلاگ

    • کل بازدید :
    • بازدید امروز :
    • بازدید دیروز :
    • بازدید این ماه :
    • بازدید ماه قبل :
    • تعداد نویسندگان :
    • تعداد کل پست ها :
    • آخرین بازدید :
    • آخرین بروز رسانی :

    اَبر برچسبها